Skip to the content
logo mainlogo darklogo light
  • Sklep
  • Przepisy i receptury
    • Potrawy z baraniny
    • Potrawy z drobiu
      • Gęś
      • Indyk
      • Kaczka
      • Kurczak, kura, kogut
    • Potrawy z dziczyzny
    • Potrawy z grzybów
    • Potrawy z mąki
    • Potrawy z mięsa
    • Potrawy z ryb
    • Potrawy z warzyw
  • Obyczaje
    • Pieczywo obrzędowe
      • Chleb i bułeczki
    • Karnawał
    • Wokół kuchni i stołu
    • Wielkanoc
    • Wigilia i Boże Narodzenie
  • Miody
  • Przyprawy
  • Specjały
    • Przetwory
    • Nalewki
  • Zioła
  • Zupy i polewki
  • Regiony
    • Pomorze
    • Bieszczady
    • Dolnośląskie
    • Opolszczyzna
    • Beskidy
    • Łemkowszczyzna
    • Śląsk
    • Pieniny
    • Podhale
    • Podkarpacie
    • Sądecczyzna
logo main
  • Sklep
  • Przepisy i receptury
    • Potrawy z baraniny
    • Potrawy z drobiu
      • Gęś
      • Indyk
      • Kaczka
      • Kurczak, kura, kogut
    • Potrawy z dziczyzny
    • Potrawy z grzybów
    • Potrawy z mąki
    • Potrawy z mięsa
    • Potrawy z ryb
    • Potrawy z warzyw
  • Obyczaje
    • Pieczywo obrzędowe
      • Chleb i bułeczki
    • Karnawał
    • Wokół kuchni i stołu
    • Wielkanoc
    • Wigilia i Boże Narodzenie
  • Miody
  • Przyprawy
  • Specjały
    • Przetwory
    • Nalewki
  • Zioła
  • Zupy i polewki
  • Regiony
    • Pomorze
    • Bieszczady
    • Dolnośląskie
    • Opolszczyzna
    • Beskidy
    • Łemkowszczyzna
    • Śląsk
    • Pieniny
    • Podhale
    • Podkarpacie
    • Sądecczyzna
Strona głównaNóż japoński do chleba ze stali damasceńskiej kasumi czarny 25 cm

Nóż japoński do chleba ze stali damasceńskiej kasumi czarny 25 cm

571.94 zł

Kategoria:Noże kuchenne Tagi:Noże japońskie, Noże kuchenne
Udostępnij:
  • fb
  • tw
  • ln
  • p
  • Opis produktu

Opis produktu

Nóż japoński

Nóż japoński to doskonałe narzędzie zarówno dla profesjonalistów, jak i dla osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę z kuchnią. Przedstawiamy nóż japoński do chleba ze stali damasceńskiej kasumi o długości 25 cm. Jego piękna rękojeść wykonana z drewna jesionu zapewnia wygodę i precyzję przy krojeniu.

Stal Damasceńska

Stal damasceńska jest wyjątkowa – składa się z wielu warstw wyżłobionych wzajemnie i skręconych w osnowę. Każda warstwa wykonana jest z innego rodzaju stali. Ta niezwykła budowa pozwala na tworzenie ostrzy o doskonałej ostrości.

Kasumi

Kasumi to klasyczna japońska technika wytwarzania stali damasceńskiej. Polega ona na wysokiej jakości łączeniu powierzchni stali twardych i miękkich. Dzięki temu nóż jest wytrzymały, ale zachowuje swoją ostrość na długi czas.

Polecane produkty

  • Buy
    Nóż do sera ze stali nierdzewnej cilio formaggio brązowy
    34.01 zł
  • Buy
    Nóż do sera ze stali nierdzewnej sagaform oval oak 12 cm
    47.01 zł
  • Buy
    Nóż do warzyw i owoców ze stali nierdzewnej brabantia tasty colors żółty 20 cm
    31.40 zł
  • Buy
    Nóż do krojenia pizzy stalowy brabantia tasty plus szary
    36.90 zł

Świat regionalnych smaków w Twoim domu. Regionalne przepisy i potrawy z każdego zakątku Polski!

Mapa serwisu

Polityka Prywatności

PotrawyRegionalne.pl
Pytania? Napisz do nas na adres redakcja@potrawyregionalne.pl