Opis produktu
Nóż japoński santoku
Nóż japoński santoku to typ niezwykle uniwersalnego narzędzia kuchennego. Został wyprodukowany z wysokiej jakości stali węglowej kasumi i młotkowany na czarno, by czynić go jeszcze bardziej wytrzymałym i wytrzymałym. Długość ostrza wynosi 18 cm, co umożliwia precyzyjne i precyzyjne krojenie, krojenie i siekanie, zapewniając doskonałe wyniki.
Stal wysokowęglowa kasumi
Nóż jest wykonany z wysokiej jakości stali węglowej kasumi, która zapewnia doskonałą twardość i trwałość. Dzięki temu nóż jest wyjątkowo odporny na odkształcenia, uszkodzenia i pęknięcia oraz długo zachowuje swoją ostrość. Ponadto, wykończenie młotkowane na czarno podnosi trwałość nawet o kilka poziomów.
Komfort i precyzja
Nóż japoński santoku łączy w sobie wytrzymałość i trwałość z wyjątkowym komfortem użytkowania. Lekka konstrukcja i właściwie wyprofilowany uchwyt sprawiają, że nóż jest bardzo przyjemny i łatwy w obsłudze. Dzięki długości ostrza 18 cm uzyskasz najwyższą precyzję w każdym krojeniu.