Potrawy regionalne - Aktualności
Potrawy regionalne - Aktualności
Pliki cookies
Aktualności (ostatni kwartał)
Specjały
Przepisy i receptury
Przyprawy
Poradnik Babci Aliny
Gwarzenie przy warzeniu
Ćwierkanie na tapczanie
Wierszowane jodło
Pokochajmy chwasty
Zioła
Miody
Wody mineralne
Wokół kuchni i stołu
Obyczaje
Rękodzieło
Biblioteczka
Na wesoło
Rozmaitości
Do pobrania
Redakcja
Potrawy regionalne - Aktualności
LISTA PRODUKTÓW TRADYCYJNYCH
BIBLIOTECZKA PDF
KUCHNIA WROCŁAWIA

PORADNIK BABCI ALINY (399).


Smakujemy je od wczesnego dzieciństwa, uwielbiamy winny aromat soku zamkniętego w kształtnych owocach. Kupujemy truskawki, hodujemy w ogródkach i na działkach, by delektować się ich smakiem. Przy okazji dostarczamy organizmowi wiele niezbędnych witamin i soli mineralnych. Jeśli zjemy 20 dag truskawek, zaspokoimy zapotrzebowanie naszego organizmu na witaminę C na całe 24 godziny! - pisze Babcia Alina.
W dwóch truskawkowych publikacjach znajdą Państwo m.in. przepisy na sałatkę z truskawek i pomarańcz, truskawkowy chłodnik oraz rady kosmetycznego wykorzystania tych smakowitych owoców.
- A A A +
Drukuj Drukuj
 E-mail  E-mail
RSS RSS
Zapraszamy do „Poradnika Babci Aliny”, a tam również pod zakładkę „Przepisy Babci Aliny”.

Zachęcamy do przeglądnięcia zawartości publikacji pod kolejnymi zakładkami „Poradnika”: „Rady dla Ciebie”, „Rady dla domu”, „Sennik Babci Aliny” oraz „Za progiem marzeń”.


(red)
 
Wróć ...
TŁOCZNIA OWOCÓW PAWŁOWSKI
MELBA ZAPRASZA
EDYTA SZAST ZAPRASZA...
FESTIWAL ŚLĄSKIE SMAKI
KALENDARZ' 2017